JU MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA-zvanična web prezentacija

ZAPOSLENI

BIBLIOTEKA

Biblioteka Medicinske škole Banja Luka se nalazi u prizemlju zgrade. Fond knjiga se permanentno obogaćuje i proširuje, kako stručnom literatorom, rječnicima, enciklopedijama, tako i beletristikom u najširem značenju te riječi. Bibliotekarke Branka Mlađenović, prof. i Bojana Lakić, prof, svakodnevno promovišu pisanu riječ kao vid obogaćivanja duha i proširivanja vidika kod učenika i radnika Škole. Pored toga, u Medicinskoj školi se već godinama, povodom Praznika žena, u organizaciji bibliotekarki i uz podršku Direktora, održavaju pjesničke večeri na kojima gostuju renomirani pjesnici iz Banjaluke, pred kojima i učenici i radnici Škole imaju priliku da prezentuju i promovišu svoje radove.

Naša škola je u srijedu 29.11. 2017. dobila vrijednu donaciju od Mikrokreditnog društva ''Mikrofin''. Za potrebe školske biblioteke donirana je računarska oprema, a knjižni fond obnovljen je novim knjigama najčitanijih lektira, te sa 42 nova naslova iz savremene beletristike. U izuzetno opuštenoj i prijatnoj atmosferi poklone su uručile Radmila Bijeljac, izvršna direktorica Mikrofina i Branka Goronja Risojević, službenik za marketing i donose sa javnošću. U ime učenika i nastavnika Medicinske škole zahvalio se Vladimir Jagodić, direktor, koji je istakao da u našoj školi postoji veliki interes za čitanjem, kako učenika, tako i nastavnog osoblja, te da će u tom smislu donacija novih savremenih naslova obradovati mnoge naše čitaoce.
Ovaj događaj medijski su ispratile Nezavisne novine i Alternativna televizija.
Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo Mikrofinu na uručenoj donaciji.
Bibliotekar
Violeta Gluvačević, prof.

Spisak doniranih knjiga

NOVE KNJIGE, FEBRUAR 2013.godine
NOVE KNJIGE, novembar 2012.godine

Gijom Muso "Sedam godina kasnije"; Dzodzo Mojes " Dok nisam srela tebe"; Dzuli Orindzer " Nevidljivi most"Ajad Aktar; " Americki dervis "
Haruki Murakami "Kad padne noc"; Zoran Milivojevic " Formule ljubavi"

Bibliotekarka Branka Mlađenović, prof.

NOVE KNJIGE, septembar 2012.godine-SPISAK
1 NAJČITANIJE KNJIGE U BIBLIOTECI
2 3 4
5 6 7
8 9 10

Povratak na vrh

Forum! Klik! Wikipedia! Klik!YouTube! Klik!Facebook! Klik!
© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED by MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA http://www.medicinska-skola-bl.net