JU MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA-zvanična web prezentacija

AKTIVNOSTI

...PROJEKTI, TAKMIČENJA, SEKCIJE, VANNASTAVNE AKTIVNOSTI, PUTOVANJA...

 

Korisničko ime i lozinka:Registruj se   

 

Za postavljanje komentara nije potrebna registracija; ako se sami registrujete, zaštiti ćete svoje ime. Članke mogu objavljivati samo radnici Škole. Podrška u primjeni novih tehnologija u nastavi

AKTIVNOSTI sekcija iz oblasti:

CC-TEAM / ISTORIJA / CIVITAS / MEDICINA I SESTRINSTVO / PRIR. NAUKE / FARMACIJA / EKOLOGIJA / VOLONTERI

STOMATOLOGIJA / STRANI JEZICI / SRPSKI JEZIK / PULS / SPORT / ŠAH / AIKIDO / MAT- FIZ-INF / ŠGERILA / ARHIVA

 

Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

U školskom prostoru je 27.01.2015.godine proslavljena školska slava Sveti Sava. Tom prilikom su učenici, pod vođstvom Aleksandre Tatić, prof. Srpskog jezika i književnosti, prikazali raznovrstan prigodan program (video-u prilogu!)

Direktor Škole Vladimir Jagodić, mr je uručio poklon najboljoj učenici Jeleni Marjanović. Svečano i zvanično smo našoj donedavnoj radnoj koleginici Savki Obradović, doktoru pedagoških nauka, poželjeli mnogo uspjeha i zadovoljstva na novom radnom mjestu.

Svečanosti su, pored mnogobrojnih radnika i učenika Škole, prisustvovale i kolege koje su nedavno penzionisane, što je, kako to već biva, "utoplilo" cjelokupni ambijent.  

31 Jan 2015 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

Iz Nezavisnih novina: "Povodom školske slave – Svetog Save, najbolji učenici 17 banjalučkih srednjih škola, danas 27. januara, dobili su nagrade Grada Banja Luka. Nagrade - 150 KM i knjigu K'o lepi san autora Nadežde Lazarević-Kovačević, na svečanosti koja je održana u Banskom dvoru, najboljim srednjoškolcima je uručila zamjenik gradonačelnika Banje Luke Jasna Brkić. 
U svom obraćanju, Jasna Brkić je čestitala učenicima na ostvarenim rezultatima i istakla da je impresionirana biografijama nagrađenih učenika.
Inače, u Banjoj Luci srednje škole pohađa oko 10.200 učenika."

Među nagrađenim učenicima je bila i učenica JU Medicinske škole Jelena Marjanović (IV5, farmaceutski tehničar).

Fotografije: Aleksandra Nježić, prof.

31 Jan 2015 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

 

Iz Nezavisnih novina: Pobjedom u posljednjem kolu nad direktnim konkurentom Gimnazija je 13. decembra ponovo postala najbolja u srednjoškolskom šahu grada Banjaluke.
Medicinska škola nije uspjela da, kao domaćin, odbrani titulu iako joj je protiv odličnih gimnazijalaca bio dovoljan neriješen rezultat.
U konkurenciji 6 ekipa, treće mjesto je pripalo Elektro-tehničkoj školi "Nikola Tesla". Odluka o osvajaču bronze takođe je pala u posljednjem kolu, u kojem su "elektro-tehničari" savladali bronzane iz 2013, ekipu Ekonomske škole, piše brankochess.com
Prisutne su prije početka osmog šampionata pozdravili Vladimir Jagodić, direktor Medicinske škole, i Ostoja Kremenović, predsjednik Upravnog odbora OŠK "Mala rokada". Nakon toga, takmičenje je povlačenjem prvog poteza u partiji Nikola Končar - Nemanja Todić otvorenim proglasio Predrag Damjanović, direktor Republičkog pedagoškog zavoda RS.
Odigran je Berger, a igrači su na raspolaganju imali po 15 minuta za partiju.

Fotografije snimili: učesnici prvenstva...

31 Dec 2014 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

U JU Medicinskoj školi je 16.12.2014. godine, s početkom u 18.00 časova, uz prigodan program i podjelu paketića djeci i unucima radnika Škole, obilježen Nikoljdanski praznik. Podjelu paketića je organizovao Sindikalni odbor Škole, dok su program pripremile sekcije stranih jezika i sekcije predmeta Srpski jezik.

U prilogu je video o događaju.

Pjesme sa ilustracijama učenice Marije Đurić (II2): Sveti Nikola / Praznična toplina / Nikoljdan

24 Dec 2014 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka
01 Jan 1970 Objavio/la
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

     

        Dana 30.10.2014. godine, s početkom u 18.00 časova, u učionici br.14, priređen je ispraćaj u penziju Luke Komnenića, profesora Ruskog jezika i književnosti, koji je duže vrijeme radio na radnom mjestu koordinatora za teorijsku nastavu u JU Medicinskoj školi. Direktor Vladimir Jagodić, mr je otvorio svečanost govorom o Lukinim kvalitetima kao čovjeka i kao radnika.

   Na to se nadovezala predsjednik Sindikalne organizacije Slavica Klepić, prof, istakavši mnogostruki značaj koordinatora Komnenića za funkcionisanje cjelokupnog kolektiva naše škole. Mnoge radne kolege su takođe iskoristile priliku da javno iznesu svoja zapažanja o Luki. Sva ta zapažanja su ličila jedna na druga jer, ma koliko da smo različiti u mnogo čemu, u mišljenju o Luki kao pouzdanom, odgovornom, sposobnom, upućenom i nadasve prijatnom i taktičnom kolegi smo svi jedinstveni.

       Nakon što se skromno i samokritički osvrnuo na sve te lijepe stvari koje je to veče čuo o sebi, i zahvalio na od srca uručenim poklonima, Luka nam se obratio i sa nekoliko preporuka za budućnost koje crpi iz bogatog iskustva, a koje nas usmjeravaju u pravcu strpljenja, mira i dostojanstva.

01 Nov 2014 Objavio/la deJAna_admin
Aktivnosti / JU Medicinska škola Banja Luka

U JU Medicinskoj školi se Halloween, u organizaciji Stručnog aktiva profesora stranih jezika, obilježava od 2010.godine. Ove godine smo se družili u četvrtak 30.oktobra od 16.30 do 17.45 časova, a program je izgledao ovako:

 

1. Uvodni govor praćen PPprezentacijom (desno), učenici I4

2. Kratki film "Still Life" na engleskom jeziku

3. Nastup učenika IV7-skeč na engleskom jeziku

4. Kratki film "Vienna waits for you" ("Spitzendeckchen") na njemačkom jeziku sa engleskim podnatpisom

5. Nastup učenika II7-čitanje sopstvenih proznih djela i poezije na engleskom jeziku

6. Kratki film "12 Miles To Trona" na engleskom jeziku

7. Odjava

Druženju su, pored organizatora, profesora stranih jezika Sanje Malešević, Nataše Babić i Dejane Maličević, te učenika članova sekcija, prisustvovale i kolege Slavica Klepić, prof. i Marko Uletilović, prof.

Učenici odjeljenja II8 su prigodno dekorisali učionicu br.1, gdje se druženje odvijalo, tako da je ugođaj bio veoma jezzzziv.

 

31 Oct 2014 Objavio/la deJAna_admin

<< Prethodna stranica ... 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Sljedeca stranica>>

Povratak na vrh

Forum! Klik! Wikipedia! Klik!YouTube! Klik!Facebook! Klik!
© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED by MEDICINSKA ŠKOLA BANJA LUKA http://www.medicinska-skola-bl.net